luni, 13 ianuarie 2020

Conținutul dosarului de candidatură - Formulare pentru elevi (mobilitatea 1, Italia)


1.     Cerere-tip de înscriere (Anexa 1);
2.     Copie xerox (lizibilă) după CI/PAȘAPORT candidat (valabil min. 6 luni de la data plecării în mobilitate).
3.     CV Europass, completat în limba română:  Anexa 2 (Word)  sau Anexa2 (editabil pe site-ul Europass) + Dovezi diverse (copii xerox după certificate, diplome, print screen-uri sau link-uri, alte documente ca dovedesc informațiile din CV).
4.     Pașaport lingvistic Europass, conținând autoevaluarea inițială a competențelor de comunicare în limbi străine: Anexa 3 (Word) sau Anexa3 (editabil pe site-ul Europass) 
5.     Scrisoare de intenție în care să justificați dorința de a participa la această mobilitate, să vorbiți despre activitatea desfășurată până în acest moment în cadrul proiectului, să explicați ce veți face în timpul și după finalizarea mobilității, cum veți contribui la succesul proiectului Eco-Herit@ge Matters. (vă rugăm să anexați și dovezi ale muncii depuse – ex. imagini cu materiale realizate în cadrul proiectului). Pentru redactarea scrisorii de intenție, vă rugăm să folosiți templata cu datele proiectului, o puteți descărca de aici: Scrisoare de intenție
6.     Acord scris al părinților cu privire la participarea la mobilitate (Anexa 4);
7.  Acord scris al părinților cu privire la utilizarea imaginilor/fotografiilor/înregistrărilor (Anexa5);
8.     Fișă de recomandare completată de profesorul diriginte (Anexa 6);
Documentele vor fi realizate într-un singur exemplar și vor fi introduse, în ordinea prezentată mai sus, într-un dosar de plastic cu șinăOrice informație eronată, depășirea termenului de înscriere precizat în calendar sau predarea unui dosar incomplet vor duce la eliminarea candidatului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Produs final colaborativ: Ghidul-ECO